Sådan finder du det perfekte planke skrivebord

I den seneste årrække, er det blevet mere og mere populært at placere et fint og stilrent planke skrivebord på hjemmekontoret, i stuekrogen eller på teenager-værelset.

Spørgsmålet er dog, hvordan man finder en variant, som passer til både det pågældende rum og din egen personlige smag. Dette handler imidlertid i høj grad om at tage højde for, hvordan rummet ser ud, og hvordan din generelle indretningsstil er.

Samtidigt kan du kun drage fordel af at opsøge inspiration fra internettet, diverse udbydere, samt personer der selv har investeret i et planke skrivebord for nyligt.

Hvordan vælger jeg den rette bordplade til mit planke skrivebord?

Som nævnt ovenfor handler det naturligvis om at finde det helt rette match til boligens generelle design.

Hvis du eksempelvis har at gøre med en lys stue, kan en mørk bordplade af valnød vise sig at være den ideelle løsning – ved valg af sådan en variant ville du netop være i stand til at skabe lidt kontrast i farvemønstrene.

Såfremt du omvendt er på udkig efter et planke skrivebord til et relativt mørkt hjemmekontor, fremstår en lys egesort mere hensigtsmæssig, da det nye bord således vil skabe noget liv og lys i rummet.

I sidste ende gælder det primært om at falde for et planke skrivebord, som du ganske enkelt ikke kan undvære – ikke desto mindre kan det kun tilrådes at have resten af din boligindretning for øje, så det endelige valg kommer til at give mening.

Få mere inspiration til bordpladerne på forsiden.

Hvordan udpeger jeg de helt rigtige ben til skrivebord?

Når det kommer til at finde ben til skrivebord, gælder det selvfølgelig først og fremmest om at finde en løsning, som akkompagnerer valget af bordplade på bedste vis.

Heldigvis har du rig mulighed for at vælge alt lige fra skrå ben eller bordbukke til et krydsstel – og dertil kan du vælge mellem et væld af træsorter eller alternativt metal.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her