Bordbukke til plankebordet

Et spisebord er et af de mest centrale møbler i hjemmet. Det er her man samles og hygger, spiser, og spiller spil. Derfor skal plankebordet også være lækkert, så det indbyder til at sidde omkring det. Men lige så vigtig bordpladen er, ligeså vigtig er bordbenene.

Disse to ting skal gerne gå hånd i hånd, så man skal lige være OBS på, at bordbenene også skal matche, når man køber bordpladen. Der findes mange forskellige slags bordben, hvor et af de alternative og fede valg er bordbukke.

Trapez bordbuk

Til ca. 1.199,-

trapez bordben

Bordben i kryds

Til ca. 999,-

Hvide plankebordsben

Bordben i kryds (Sort)

Til ca. 999,-

Plankebord Ben3 Feet Sort

Et stilfuldt valg

Bordbukke er måske et mere utraditionelt valg, men over de seneste år er de blevet mere og mere populære. Og det er der en god grundt til. De er stilfulde, samtidig med at de er enkle, hvilket betyder, at de ikke tager al opmærksomheden fra selve bordet. Og det er netop den funktion bordben generelt set gerne skal have.

Se andre eksempler på bordben til borde på vores side her.

Bordbukke i metal eller træ?

Man kan få bukkene i forskellige materialer. Alt fra træ til metal er at finde på markedet. Bordbukke lavet af metal kan være med til at give bordet et lidt mere råt og nordisk udseende.

Og hvis der er noget, som er populært i øjeblikket, så er det at indrette sit hjem med nordisk inspiration. Metallet kan også fungere som en fed kontrast til en træbordplade. Og selvom det måske lyder mærkelig, så fungerer de to elementer faktisk rigtig godt sammen.

Kombiner som du vil

Mange vil typisk tænke, at det kun kræver to bordbukke til et bord. Og man kan sagtens også nøjes med to. Men nogle er også smedet på en sådan måde, at der kan bruges en stor, monteres på midten, udformet som et X eller kryds.

Det er kun fantasien, som sætter grænser i forhold til hvordan man vil placere bukkene, hvor mange man vil have, og hvilke farver og materiale de skal være i.

Se stort udvalg af bordben til plankebord

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her