Plankelangborde

Hvis du går og leder efter det perfekte langbord hjem til dig selv eller til din virksomhed, så bør du bestemt tage et nærmere kig på planke langborde. Plankeborde har de seneste år taget det danske land med storm og det er der mange forskellige grunde til. Ikke nok med, at den nordiske minimalisme har taget til med stormstyrke, så er plankebordene også super rustikke i udseende og mindst ligeså holdbare som de ser ud. Du får altså et bord med en overbevisende levetid og samtidigt er det tidløse design nemt at indrette efter. Tag et nærmere kig på planke langborde her.

Hvad gør langbordet specielt?

Et langbord er, som navnet antyder, et langt bord der typisk er tre meter langt eller derover. Det er altså en del større end det traditionelle spisebord, der typisk er omkring 150 – 180 cm langt. Et langbord kan typisk have mellem 10 til 12 personer siddende omkring det. Fordelen ved et langbord er, at flere mennesker kan være samlet samme sted. Det er praktisk hvis I er en stor familie, ofte får større mængder af gæster forbi, har et meget aflangt spiserum uden megen vidde eller hvis I bare gerne vil omfavne stemningen fra Game of Thrones i jeres eget hjem. Planke langbordet er altså perfekt til dig, der gerne vil have noget ud over det sædvanlige.

Som det er gældende med de fleste andre former for plankeborde, så kan du få dit langbord i skræddersyede mål. Det er lidt dyre end at købe et bord, der allerede har fået sine mål og på forhånd er færdigdesignet, men med et skræddersyet bord er du sikker på, at du får et helt unikt møbel hjem til dig selv. Du kan også ofte selv vælge hvilken træsort dit planke langbord skal fremstilles af, samt hvilken form for bordben du ønsker.

Planke langbord

 

Planke langborde til kontoret

Er du også træt af kedelige mødeborde og de samme, monotone spiseborde i kantinen? Med et planke langbord kan hele virksomheden sidde og spise sammen, og I kan uden problemer invitere til store møder. Langbordet lader jer komme hinanden ved på en ny måde. Hvis I er flere ansatte, kan I med fordel kombinere flere langborde med hinanden, så der er plads til alle mand.

Foruden det praktiske aspekt ved at have et planke langbord på kontoret, så giver det også et unikt og rustikt udseende til jeres arbejdsmiljø. Udover at bruge et langbord til at sidde ved,kan I også bruge det i receptionen til forskellige reklameartikler og brochurer, men det kan også fungere buffetbord i kantinen. Med andre ord har et langbord altså mange forskellige funktioner.

Ligesom hvis du vælger at investere i et planke langbord til hjemmet, kan du også få langbordet skræddersyet til virksomheden. Det betyder blandt andet, at I får helt unikke møbler og kan være med til at præge det gennemgående design i virksomheden. Plankeborde er altså en unik måde at skille sig ud på.

Hvilken størrelse fås plankelangborde i?

Et plankelangbord vil oftest være mindst tre meter langt. Til sammenligningen er et traditionelt spisebord mellem 150-180 cm. Derfor kan også sidde en del flere mennesker omkring et langbord. Ofte vil du kunne have op til 12 personer siddende. Det kommer selvfølgelig an på, hvor langt bordet er. Derfor er langborde også en genial løsning til store familier. Eller hvis du ofte får gæster til middag.

Kan plankelangbordet anvendes på kontoret?

Ja, du kan sagtens anvende et plankelangbord på dit kontor. Ofte vil det give et mere roligt og afslappet udtryk i rummet. Mange anvender langbordene i mødelokalerne eller spiserummene på deres kontor. Du kan med fordel også anvende langbordet i receptionen. Her kan du blandt andet placere både interiør og reklamematerialer oven på bordet.

4.8/5 - (13 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her