Ahorn planker – til den lyse indretning

Ahorn hører til blandt de absolut lyse træsorter, hvorfor ahorn planker er særdeles godt egnet til et plankebord i den lyse stil. Så har man en forholdsvis lys stil i sin indretning i hjemmet, er det bestemt værd at se nærmere på denne interessante træsort. Den er ikke så almindelig endda at bruge til plankeborde, hvilket måske kan være med til at gøre den endnu mere interessant. Det kan også være, man bor i en mindre lejlighed, hvor et lysere og lettere bord – som et i ahorn – passer bedst ind. Du kan læse mere om de lyse planker herunder.

Hvilken stil passer ahorn planker til?

Som nævnt er ahorn en meget lys træsort, der passer godt ind i den lyse stil og indretning. Men udover det er det også en meget fin sort. Ment på den måde, at den har en meget fin struktur, og plankerne kan være så lyse, at man knap kan se åretegningerne. På den måde bliver det fine og elegante endnu mere fremhævet i det lyse træ. Dette kan være med til at indbyde til at få et slankt bord. En ”lettere” udgave, hvor plankerne ikke er voldsomme, men fine og tynde, og hvor benene/bukkene ligeledes er slanke og elegante.

Hvorfor vælge ahorn planker?

I og med at ahorn er så lys og fin, er den ikke umiddelbart den første træsort, man forbinder med plankeborde. Måske fordi man forbinder planker – og borde lavet af planker – som noget mere groft og ja, i mørkt træ. Så stiler man efter noget mere originalt og særligt, er ahorn planker en oplagt mulighed. Især, hvis det lyse look og den fine og elegante stil passer godt ind i resten af hjemmets indretning. Et sådant bord kan hurtigt skabe noget opmærksomhed omkring sig, som det kan stå og pryde og fascinere med sin blide og elegante stil.

Vi anbefaler ByMain’s webshop til køb af dit nye plankebord

5/5 - (1 vote)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her