U bordbenene er et alternativ til de fire fritstående

Bordben er ej at forglemme, når man står og skal lave sit nye plankebord. Der er utallige muligheder, når det kommer til bordben, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige par. Typisk ville man vælge helt almindelige og typiske fire ben, hvorpå bordpladen hviler.

For tiden er der flere andre populære løsninger, der kan agere som alternativ til de traditionelle fire fritstående ben. Herunder er blandt andet et par, der er udformet i en ”U” form.

Se også andre typer af bordben til plankeborde og andre borde.

Elegante og anderledes

At bordbenene er udformet i denne form giver hele bordet et anderledes udtryk end hvis man havde fire fritstående ben. De er oftest mere elegante, og er derfor super gode i kontrast til et rustikt plankebord.

U bordbenene passer dog godt til alle typer bordplader, men som førnævnt ses de oftest i brug sammen med en rustik bordplade, og sjældnere i forbindelse med laminatborde og lignende.

Desuden passer denne type bordben ind i stort set alle hjem, da det er muligt at få benene i flere forskellige materialer og finishes.

Bordbenene er som regel forsynet med huller for enden af hvert ”U” til montering direkte på bordpladen. Det er derfor super simpelt at benytte denne løsning.

U bordbenenes stabilitet

Udover at være en utrolig elegant løsning, så er bordbenene stadig stabile. Du vil typisk ikke opleve at oplevelsen med U bordben er anderledes stabilitetsmæssigt, end hvis du havde valgt fire bordben i stedet.

Der er dog enkelte modeller, hvor hele bordet kan virke lidt let at ryste. Hvis du har mulighed for at se og mærke benene på et bord, hvor de allerede er monteret, så er det derfor en god idé, at se om netop den type u bordben du havde tiltænkt dig, er stabile nok.

Find U-bordbenene

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her