Dette indhold er sponsoreret

Gennem tiden får de fleste brug for at låne et større beløb af penge, for at kunne betale dyre udgifter som hus, bil, uddannelse eller lignende. Men også mindre udgifter, har man en tendens til at låne til. Derfor kan man hurtigt opleve, at have mange forskellige lån, forskellige steder. Læs med her og find ud af, hvorfor brugerne hos lendme.dk i gennemsnit sparer 1794 kroner om måneden efter de har samlet deres lån.

Samlelån giver færre omkostninger

 

Det er de færreste danskere, der ikke har lånt penge på den ene eller anden måde i deres liv. Mange vælger at gøre det gennem en bank, hvilket med afstand er den bedste og mest professionelle måde at låne penge på. Der er også mange, der har lån fra forskellige banker, fordi de på et tidspunkt har fået den bedste pris et sted, og på et andet tidspunkt et andet sted.

 

Har du også flere lån, kan du til gengæld med fordel samle dem hos én bank. Det giver dig nemlig mulighed for at slippe af med en række udgifter til lånet. Besparelsen kommer, fordi du slipper for at betale en række gebyrer til hver enkelt bank, og i stedet kan nøjes med at betale det ét sted. På den måde har du færre udgifter til dit lån hver måned, og der løber samtidig ikke ekstra renter på, hvilket giver en akkumuleret besparende effekt.

Små lån har høje renter

Har du flere forskellige lån, flere forskellige steder, ved du måske allerede, at prisen på lån afhænger af udbyderen. Hvor meget der skal afbetales i renter, kan altså svinge en hel del og du kan have flere forskellige kreditorer, du skal sørge for at betale. Det kan altså både være en dyr udgift og en uoverskuelig proces, at have lån flere forskellige steder.

 

Det skyldes, at mindre lån har højere renter end større lån og er noget, du vil opleve ved alle banker. Årsagen er ret simpel, fordi hvis bankerne tilbød dig lave renter på små lån, ville de ikke kunne tjene nogle penge. Derfor er små lån dyre, og har du flere af dem, kan det være en bekostelig affære. Når du samler dine lån ét sted, bliver summen af dine små lån lagt sammen, og det vil gøre, at banken, du samler lånene hos, tilbyder dig en lavere rente på den samlede gæld.

 

Har du eksempelvis tre lån med renter på 8%, 9% og 12% og samler dem til ét lån med en rente på 6%, skylder du stadig det samme beløb, men priser for at låne pengene vil være langt lavere.

 

Det giver brugerne hos lendme.dk en samlet gennemsnitlig besparelse på lige under 1800 kroner om måneden efter de har samlet deres lån. Besparelsen giver dig luft i budgettet, og du kan også bruge den til at betale endnu hurtigere af på dit nye samlelån, hvis dit mål er at blive hurtigt gældfri.

Ansøg om samlelån

Skal du samle dine lån, har lendme.dk designet en yderst brugervenlig platform, som gør det nemt og overskueligt for dig, at indberette hvor mange penge du har lånt, samt hvilke former for lån, du har optaget. Herefter kan du anmode om et tilbud, som vil vise dig præcist, hvor meget du kan spare på at få samlet dine lån. Når du har modtaget tilbuddet, kan du så overveje, om det at samle dine lån, er noget du får noget ud af, og om er noget du har lyst til.

 

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om samlelån, og derfor skal du ikke være bange for at prøve, hvis du blot er nysgerrig på, om du kan optimere din gæld. LendMe samarbejder kun med kendte banker, og når din ansøgning er færdig, vil du få tilbud fra bankerne indenfor få minutter.

 

Rate this post