Derfor er skrå bordben til plankeborde en god mulighed

Har du forelsket dig i et skønt plankebord, så er du bestemt ikke den eneste. Plankeborde er nemlig mere populære end nogensinde, og plankeborde er om noget indbegrebet af danske design, når det er bedst.

Med et plankebord har du brug for nogle solide bordben, som kan holde det tunge bord. Der er mange muligheder, og en oplagt mulighed er de klassiske skrå bordben.

A-formen

Til ca. 1.599,-

Plankebord ben a-stel

X bordben

Til ca. 1.495,-

nimes bordben

Star Base Stel

Til ca. 1.999,-

Star Base Stel plankebord

Fordele ved skrå bordben til plankeborde

De skrå bordben gør ofte bordet meget stabilt, da det hviler rigtigt godt på sådanne ben. Vinklen gør nemlig, at bordet altid står med vægten solidt plantet på alle benene.

Den nok største fordel er dog, at skrå bordben giver mere benplads. Det er dermed meget lettere at placere folk rundt om plankebordet, hvis bordbenene skråner ind mod bordet i toppen. Dette giver nemlig mere plads for lår og knæ, som er det kritiske punkt angående plads.

Det er skønt at kunne samle hele familien omkring plankebordet, og her det er vigtigt med optimal udnyttelse af pladsen. Med de skår bordben opnår du denne perfekte udnyttelse af bordet, og det er muligt at sidde tæt sammen.

Du kan også se andre praktisk og flotte bordben her.

Placer de skrå bordben rigtigt

Du skal dog være opmærksom på at placere de skrå bordben rigtigt, da det ligeledes giver den mest optimale brug af bordet. Normalt placere man bordbenene, så der kan sidde en person på ydersiden af benene.

Hvis du placere bordbenene forkert, så risikere du at der måske er plads til 1,5 personer på ydersiden, og dermed er der noget spildt plads. Det er dog ikke helt så kritiske ved de skrå bordben, da pladsen under bordet er bedre med denne løsning. Man kan dog ligeså godt få det optimale ud af det store flotte plankebord, så tænk over hvor bordbenene skal placeres.

Du kan finde mange forskellige varianter og størrelser bord ben her

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her