Plankeborde og robotstøvsugere har ikke meget til fælles, men der er alligevel lidt. Du køber et plankebord fordi det skal se godt ud. Du køber en robotstøvsuger fordi der skal være rent, og når der er rent, ser det godt ud.

Her får du en guide i, hvordan du finder den rigtige robotstøvsuger til dine behov på under 30 minutter.

Pris og kvalitet

Det første du skal finde ud af, er hvor stort et budget du har. Priserne kan variere fra 2.000-10.000 kroner for en robotstøvsuger. Priserne på robotstøvsugere viser meget nøjagtigt, hvor god en robotstøvsuger er i de fleste tilfælde.

Det er kun de mindste robotstøvsugere du kan finde til omkring 2.000 kroner, og de vil derfor sjældent være gode. De vil kunne klare et areal på omkring 50 kvadratmeter, men så heller ikke meget mere.

Hvis du vil have en ordentlig robotstøvsuger, kan du godt regne med at du skal af med omkring 3.000-5.000 kroner. I dette prisleje kan du finde robotstøvsugere der kan stort set det der er forventet af en robotstøvsuger. Du kan indstille den til at støvsuge når du ikke er hjemme, og den kan tømme sig selv, så du slipper for at tømme den så tit.

Kommer vi højere op end 5.000 kroner kan man godt sige at man har ramt premium segmentet. Der bliver brugt rigtig mange penge på at udvikle og optimere robotstøvsugere, og derfor kan de tillade sig at tage så høje priser for robotstøvsugere. Man kan sagtens mærke om man har en robotstøvsuger til 6.999 kroner, og ikke en til 4.999 kroner.

Derfor skal du stadig tage dit eget budget i betragtning, og eventuelt indgå et kompromis mellem pris og kvalitet. Du kan læse meget mere om hvilken robotstøvsuger der er lavet til dine behov på hjemmerobot.dk.

Bedre indeklima

En robotstøvsuger vil hjælpe dig rigtig meget i hverdagen. Langt de fleste mennesker oplever et større overskud, hvis de bevæger sig rundt i renere omgivelser, og det gør du uden lige, hvis du ejer en robotstøvsuger. Derudover kan en robotstøvsuger også hjælpe på dit indeklima, da robotstøvsugere i dag har så gode filtre, at de kan samle bakterier og pollen op, så du ikke har helt så meget pollen eller andre allergener i huset som før.

Hvis du spørger folk der ejer en robotstøvsuger, vil de med sikkerhed også sige at det har været en god investering. Tiden hvor de var trælse fordi de kørte galt, og der var problemer med dem hele tiden er ved at være forbi, og i dag er de meget bedre til at udføre deres job, og give dig mere tid og overskud.

Rate this post