Pryd stuen med et planke sofabord

Det behøves ikke kun være spisebordet, der skal fylde hjemmet med et naturligt og elegant design. Dette kan et planke sofabord også sørge for med et råt og rustikt udseende, der passer godt sammen med de fleste sofatyper.

Sofabordet er ofte det sted i de danske hjem, hvor hyggen foregår, og det er her, vi kredser om hinanden over et hyggeligt brætspil eller en god kop kaffe. Et planke sofabord passer godt ind i det moderne, skandinaviske hjem, og her egner det sig både godt til dagligstuen og udestuen.

Vælg for eksempel de smukke og unikke egetræsplanker, der har en massiv holdbarhed og en lang levealder, så sofabordet kan pryde hjemmet i mange, mange år. Et plankebord i eg kan tilpasses efter ens smag med forskellige slags lakeringer, og så du også tilføje det et unikt særpræg med forskellige bordben til sofabordet.

Skab dit unikke design med ben til sofabordet

Udover det unikke design i plankerne, så er bordbenene til sofabordet også med til at give planke sofabordet sin unikhed. Med et planke sofabord har du nemlig mulighed for at vælge forskellige slags bordben, der skaber et helt originalt look.

Vælg for eksempel bordben i massiv egetræ, der matcher bordets planker, så det holder sit elegante og naturlige look hele vejen igennem. Her kan man for eksempel vælge at give bordbenene en anden slags lakering end plankerne, så de har forskellige nuancer, så man rigtigt ligger mærke til de forskellige deles detaljer.

Man kan også med fordel vælge ben til sofabordet, der er af metal, så de to dele af planke sofabordet står i kontrast til hinanden. Dette passer godt ind i en stue, der har en blanding af det metalliske og naturlige design. Der er altså mange muligheder med et planke sofabord, så du kan designe det, så det passer til lige netop atmosfæren i dit hjem.

Find inspiration til et planke sofabord

4.5/5 - (2 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her