Velkommen til Plankebord.dk – din komplette guide til dit nye plankebord.

Vi er en gruppe af passionerede mennesker, som elsker alt der har med boligindretning og interiør at gøre – dog ikke lige så meget, som vi elsker plankeborde.

Vi sælger eller producerer ikke plankeborde, men hjælper dig til at finde det helt rette derude blandt både forhandlere og producenter.

Vi har hver især forskellige kompetencer på baggrund af vores erhvervserfaring. Disse kompetencer og vidensfelter bruger vi til at yde dig gode informationer om alt fra træsorter til de nyeste og mest lækre plankeborde på markedet lige nu og her.

Vores side er reklamefinansieret, det vil sige, du vil kunne finde affiliatelinks i vores indlæg, hvorfra vi får en lille provision ved evt. salg. Disse omkostninger bruges til at holde siden kørende, da vi udover dette driver siden på frivillig basis, udelukkende på baggrund af vores interesse og passion for interiør, og altså især plankebordene.

Vi håber du finder hvad du skal bruge og du er velkommen til altid at sende os en mail via kontaktformularen, hvis du har nogle former for spørgsmål!

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning