Har du oplevet nogle mærkelige lyde og lugte fra dit hus og pusler det rundt på loftet selv når du er alene hjemme og ved at der ikke er nogen ovenpå, så kan det sagtens tænkes at du nu har en ekstra boende og at dette er en lille husmår.

En sød lille husmår ingen ønsker at have boende

Hører du små lyde i form af kradseri og hyl fra loftet og synes du at det er begyndt at lugte harskt ovenfra, så kan det være at du er i den uheldige situation at der måske er en husmår der har valgt at flytte ind hos dig. Husmår er ikke et husdyr som man ønsker at holde og kan betragtes nærmere betragtes som et skadedyr, fordi de netop kan skade dit hjem.

Selv om at du synes at husmår ser søde ud og at du tænker at den selvfølgelig ikke skal jages fra hus og hjem, som nu er hos dig så er det ikke en god idé at beholde en husmår. En husmår laver ikke samme type skader som en rotte f.eks. vil gøre, men der vil stadig være fare for at der kan komme skader der koster og du bør derfor se på mulighederne for bekæmpelse af husmår hurtigst.

Bekæmp husmåren med alternative metoder

Er du en rigtig dyreelsker, så kan det være svært at acceptere at der er et dyr der skal lade livet, fordi du vælger at den ikke skal bo hos dig, men der findes forskellige måder at bekæmpe husmår på, så du ikke behøver at aflive noget dyr der bare forsøger at overleve.

Du kan nok desuden kun holde ud at have besøg af en husmår for en kort stund, for hvis en husmår slår rødder for alvor, vil den begynde at have et fast sted hvor den vil gå på toilettet og for at sige det mildt, så lugter ekskrementer fra en husmår forfærdeligt og det er bestemt ikke noget man kan tænke at nogen på noget tidspunkt vil kunne holde ud at bo i selv.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her