Dine negle har ligesom hud og hår brug for pleje for at holde sig velholdt og sunde at kigge på. Særligt om vinteren er det ekstra nødvendigt, da man vil opleve tørhed og heraf flossede negle og smertefulde oprevne neglebånd. I denne artikel har vi forsøgt at hjælpe dig til at blive klogere på dine negle, og netop besvare spørgsmålet omkring hvorfor du skal pleje dine negle.

Både vores indre og ydre jeg har sommetider brug for ekstra pleje for at fungere optimalt, og give os den rette følelses af velvære. Dette er blandt en af årsagerne til, at vi fugter vores krop med bodylotion, vasker vores hår med shampoo, og tilfører kroppen sunde og nærende vitaminer. Alt sammen for at holde os velfungerende i løbet af en almindelig hverdag, samt tilpasse i vores krop. Alle elementer som for mange ligger som en fast rutine, hvilket ligeledes bør gøre sig gældende ved pleje af sine negle.

Undgå skrøbelige og flossede negle

Et tydeligt tegn på, at dine negle ikke har det godt, er ved at vise sig ved flossede negle, pletter, eller tilbagevendende neglerødder. Årsagen kan være mange, og kan både komme indefra, men i højeste grad også udefra. Indefra kan man bidrage til sine negles sundhed ved at spise en sund og velafbalanceret kost der bidrager til styrkelsen af neglene. Blandt andet er zink et væsentligt element at bidrage til sin kost, hvis man netop ønsker en styrkelse af hår og negle, der udover at blive tykkere, ligeledes vil opleves at vokse hurtigere.

På det ydre udseende, kan man også selv gøre en forskel til sundere negle. Flossede negle skyldes at de ikke får nok fugter der forklarer derfor skal du bruge negleolie. Negleolie indeholder en række gode olier og vitaminer der trænger hurtigt ind, og bidrager til sundere, stærkere og velplejede negle.

Køb din negleolie online

Der findes et stort udbud af negleolier online, hvorved du nemt kan finde frem til en som fungerer for dig. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, kan det være en fordel at søge sig frem til forskellige anbefalinger, eller gøre brug af forskellige sammenligningskrav. Hermed kan du opstille dem mod hinanden og finde frem til den højeste kvalitet for billigste penge. En god negleolie karakteriseret oftest ved at indeholde nogle gode nærende olier, og eventuelt også E-vitamin der bidrager til den rette opretholdelse af neglenes sundhed.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her