Et plankebord er unikt at se på i sig selv og det er svært at finde to ens plankeborde, da de selvfølgelig alle er lavet af deres egne planker, men måske du er der hvor du egentlig gerne vil skabe et fornyet look i dit hjem, men uden at skulle til at købe nye møbler og her kan du bl.a. se på hvordan du kan skabe et unikt look til dit plankebord i stedet.

Smarte måder at skabe et unikt look med maling og lak

Det er ikke altid at der kræves det store greb i pengepungen for at skabe noget nyt og spændende i hjemmet. Mange tænker nips, puder og tæpper men faktisk så kan malingen være den bedste måde at skabe et gennemført nyt og unikt look til hjemmet.

Køb maling online eller tag forbi din farvehandler hvis du er mere tryg ved dette. Uanset hvor du vælger at starte så vil du kunne få inspiration og information om hvordan du skal komme i gang og hvilke andre gode råd du kan gøre brug af i løbet af hele dit projekt.

Når du arbejder med et organisk materiale som plankebordet, så er der mange muligheder for dig når du vil give det et nyt look. Det kan være at det er maling, men det kan faktisk også være at det er noget helt andet som f.eks. lak som du skal bruge for at få det look du har set for dig inde i dit hoved.

Lak fås i mange forskellige farver og med forskellige beskyttende effekt osv. så det er blot at finde den lak der giver dig det du søger ved et plankebord. Det er lige så let at anvende lak som maling, så det er ikke fordi du gør det mere omfattende og bøvlet for dig selv, hvis din løsning er mere i lakafdelingen end i malingen.

Få en hygiejnisk overflade med en lukket overflade

Du kan også kombinere lak og maling. Det er set ofte særligt mår folk gerne vil male med en kalkmaling, men samtidig gerne vil have den lidt højere glans der virker mere hygiejnisk. Det er jo selvfølgelig vigtigt at tænke hygiejnen ind i dine planer, når nu der er tale om et plankebord som du gerne skal kunne sidde og spise ved og dermed gerne skal kunne tørre rent let og hurtigt dagligt.

Der er altså mange måder du kan skabe det nye og unikke look for dit plankebord. Bare husk at der er noget forarbejde der skal klares for at få de bedste resultater.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her