Når din kunde er på udkig efter et flot plankebord, så er mærkning vigtigt. Et elegant mærke viser, hvem I som producent er. På den måde er mærket både et visitkort og en reklame. Bordets kvalitet er det første kunden tjekker, når han eller hun modtager sit nye møbel. Men mærket, der viser producentens navn og hjemmeside, er også med til at understøtte det samlede indtryk af produktet. Derfor er det vigtigt at vælge en flot og elegant løsning. I har flere muligheder, så I kan finde den løsning, der spiller godt sammen med jeres virksomhed, og det signal I gerne vil sende ud til den nye møbelejer. 

Nedenfor kan I læse lidt om, hvad I kan vælge, når det kommer til klistermærker til møbler. 

 

Klistermærker med 3D-effekt 

En god mulighed – der ofte er benyttet til interiør – er domede klistermærker. De har en tredimensionel effekt, netop på grund af det epoxylag, der er ovenpå selve mærket. De sender et elegant og eksklusivt signal om, at her er tale om et kvalitetsprodukt. Det duer ikke med et lille hvidt klistermærke på bagsiden af et plankebord, der har været mange timers undervejs i produktion. Det kan være I ønsker jer et diskret, men stadig flot mærke, og her kan domede være en oplagt løsning. I kan vælge helt ned til en størrelse på ca. 10-15 mm. I bestemmer selv størrelse og form, så det kan tilpasses jeres produkt. Det kan godt være diskret og effektivt på samme tid.  

 

Klistermærker med metalbaggrund 

Klistermærker med metaleffekt er en anden løsning. De giver også en flot finish til jeres produkt. En enkel tekst og/eller logo kommer flot til sin ret på en metalfarvet baggrund, og giver jeres bord en flot mærkat. En prisvenlig løsning, der stadig giver en flot finish til jeres møbel. 

 

Klistermærker med hologram effekt

Har I en større produktion af møbler, så kan det være et ønske for jer at lave klistermærker med hologram effekt. Kendetegnet for denne type klistermærke er, at øjet ser forskellig tekst eller andre grafiske elementer, alt efter vinklen. Det er også den type, der kendes fra adgangskort eller originalt merchandise fra fx. en kendt fodboldklub. På denne type klistermærker kan I fx få teksten “original” og jeres logo “oven i” hinanden. Her kan I også vælge at få fortløbende numre eller anden individuel nummerering eller tekst. Meget flot løsning, hvis I skal bruge minimum 500 klistermærker. 

Rate this post