Når du hører ordet ‘måltidskasser’, tænker du måske, at det er noget som børnefamilier, økologi-fanatikere eller speltmødre bestiller, så deres børn får noget spændende og sund mad at spise. 

Men der findes mange forskellige typer måltidskasser – heldigvis! Og det er nok grunden til, at hver fjerde husstand i Danmark får måltidskasser leveret.

For det er en fantastisk løsning af mange grunde. 

En måltidskasse…

  • lader dig smage mange nye retter.
  • giver dig inspiration til retter, du evt. selv kan lave fra bunden senere.
  • lader dig slippe for den ugentlige madplanlægning og indkøbstur.
  • er hurtig at tilberede.
  • ankommer til din dør – så du skal næsten ikke løfte en finger. 

Desuden er en Fitness måltidskasse en genial måde at undgå madspild på. 

Enten får du et færdigt måltid leveret, eller så får du kun de ingredienser, du skal bruge til at lave måltidet. Det eneste, du skal have i forvejen, er ingredienser såsom salt, eddike og mel. 

Hvor meget Fitness mad har du brug for? Med en måltidskasse kan du altid selv vælge, hvor mange portioner, du ønsker at modtage, og hvor mange dage, du ønsker mad til. 

Så det kan være alt fra én person, der ønsker mad til tre dage – til en familie på 5 personer, der ønsker mad til 14 dage. 

Efter bestilling kan du glæde dig til Fitness mad som æggekage, varmrøget laks, kyllingesalat og lækre chokolade shakes. 

Selvfølgelig med alle de sunde næringsstoffer og vitaminer, så du ikke kun får en flot og trænet krop – men også fylder en masse sund brændstof til din krop.

En fordel med en måltidskasse er at du slipper for at skulle lave en masse udregninger på dine makroer og dine kalorier. Det er der nemlig normalt taget hensyn til fra kokkenes side, så du får et balanceret måltid hver gang.

Hvis du vælger en forhandler som Marley Spoon skal du normalt selv lave maden, men der findes også mange forhandlere hvor maden er tilberedt og bare skal varmes op.

På den måde er en måltidskasse et godt alternativ til proteinpulver og alle de der måltidserstatninger som er blevet super populære.

Rate this post