Står du med et smukt plankebord? Og ved du ikke helt, hvor du skal placere det henne? Så er du kommet til den rette artikel. Mange har nemlig en kærlighed for de smukke plankeborde, men mange ved slet ikke, hvor de skal placere dem henne, eller hvordan de skal style dem. Læs med her i denne artikel og få nogle gode ideer.

Den klassiske som spisebord

Det første sted du kan placere dit plankebord er jo den helt klassiske: i spisestuen. På den måde vil dit smukke plankebord være et spisebord, som familien vil kunne holde mange middage omkring. Denne løsning kan især være skøn, hvis I har en stor og velholdt spisestue, som I gerne vil have får lidt ekstra energi og glæde. Mange er helt vilde med måden et plankebord fuldender et rum, og derfor skal det da bestemt også få lov til at fuldende jeres spisestue – hvor I sidder og spiser hver dag.

Pryd stuen med et plankebord som sofabord

Det næste sted du kan placere dit plankebord er der, hvor du sikkert bruger en hel masse af din fritid: i stuen. Mange af os slapper bedst af i sofaen efter en lang dag med arbejde og diverse gøremål. Derfor kan det være en god ide at placere dit plankebord netop her. På den måde vil du få glæde af det, når du slapper af om eftermiddagen og om aftenen. Dog er det vigtigt, du husker at investere i nogle gode bordskåner til dette forslag, så du ikke kommer til at ødelægge det smukke plankebord ved din aften kaffe, te, vin, øl, vand eller drink.

Ryk plankebordet ud i sommerhuset

Det næste sted du kan placere dit plankebord er der, hvor du holder alle dine dejlige ferier: i dit sommerhus. Dette forslag er især godt, hvis du ikke føler, du har plads til et plankebord derhjemme, men du stadig gerne vil kunne nyde et plankebord i ny og næ, når du holder ferie og slapper af. Har du ikke selv et sommerhus, men vil du gerne nyde en dejlig ferie i det danske? Så kan du finde et lækkert sommerhus du kan leje hos sommerhusudlejning.

Skab en spændende del af dit hjem med et plankebord

Det næste sted du kan placere dit plankebord er som en lille overraskelse rundt omkring i hjemmet. Det kan for eksempel være, at du vælger at bruge to små plankeborde som tv-møbel i stuen, eller måske som bænk i entreen. Så er det også det første, folk ser, når de kommer og besøger jer. Eller måske skal et smukt plankebord pryde soveværelset, så du kan nyde dens udseende inden du går i seng, og når du står op? Uanset hvad er mulighederne uendelige.

Rate this post