Når folk i dag skal købe et nyt bord, er plankeborde et meget populært valg. Når du først har valgt en borplade du er glad for, skal du have valgt bordben. I forhold til udseendet af bordet, spiller bordbenene en mindst lige så stor rolle som selve bordpladen.

Der findes utrolig mange valg af bordben, så det første du skal overveje er, hvilken stil du gerne vil, at dit bord skal repræsentere. Bordben i metal eller stål kan give dit plankebord en meget nu timens og moderne stil. Hvis det er den stil, du gerne vil gå efter, så læs videre med her.

De budgetvenlige

Til ca. 999,-

3 feet bordben

A-formen

Til ca. 1.599,-

Plankebord ben a-stel

Bordben i kryds

Til ca. 999,-

Hvide plankebordsben

Tidsløs mode

Vil du gerne have stålben til dit plankebord, så er bordben i sort stål et meget godt valg. Den sorte klassiske farve er tidløs, og vil ikke gå af mode med tiden. Specielt ikke, hvis du har et massivt egetræsbord, som du kan se et udvalg af på denne side.

Hvis du går højt op i mode og elegant æstetik, så vil disse bordben være et rigtig godt valg for dig. Det betyder nemlig, at du ikke behøver at tænke over, at skifte bordbenene ud så snart moden skifter.

Bordben i metal er også et godt valg. De fås både uden farve – det vil sige, at de ikke er lakkerede – men også i sort og andre farver.

Stærk kvalitet

Udover den flotte og moderne stil bordben i metal eller stål giver dit plankebord, så har disse bordben også en meget stærk kvalitet. Den stærke kvalitet gør, at bordbene kan bære en stor og tung bordplade uden problemer.

Er du typen, der ofte har gæster over, eller vil du bare gerne vil have meget plads på dit plankebord? Og går du også højt op i, at din indretning har en elegant og moderne stil? Så er disse bordben helt klart at foretrække over andre typer bordben, der er lavet af andre materialer, som for eksempel træ.

Se stort udvalg af ben til dit nye plankbord

5/5 - (2 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her