Trends kommer og går. I løbet af blot ét år kan der komme en lang række forskellige trends, der pludselig er på vej ud af døren det næste år. Dette gælder særligt indenfor boligbyggeri og boligindretning. En af de ting, der dog aldrig er gået af mode, er trægulve. Vi danskere er stadig helt pjattede med trægulve. Nogle ønsker et helt klassisk udtryk, mens andre ønsker et mere detaljeret trægulv med en masse spil. Der er mange muligheder! Der er særligt mange muligheder hos Trækompagniet. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 5 gode grunde til, at du skal købe trægulv hos Trækompagniet.

Kvalitetsprodukter i topklasse

En af grundene til, at du skal vælge netop Trækompagniet som din gulvleverandør, er, at du får kvalitetsprodukter i topklasse. Her finder du eksklusive trægulve, der er specielt til designet til netop dit hjem. Trækompagniet gør brug af lækre materialer, som kan holdes smukke i mange år. Faktisk får du hele 30 års garanti! Læs mere om dette nedenfor.

30 års garanti

Ja, du læste helt rigtigt! Hos Trækompagniet får du nemlig hele 30 års garanti på dit trægulv. Trækompagniet stoler så meget på deres produkter, at du op til 30 år efter, gulvet er blevet lagt, stadig har garanti på det. Garantien i sig selv betyder, at skulle der opstå problemer med dit trægulv, kan du kontakte virksomheden og få hjælp til enten at løse problemet eller få omlagt gulvet. Trækompagniet ved, at et trægulv er en investering, der skal holde mange år. Derfor hjælper de dig, hvis der skulle opstå problemer, som garantien skal dække.

Design til enhver stil

En anden grund til, at du skal vælge Trækompagniet, når du skal købe trægulv, er, at du her finder design til enhver stil. Du finder alt lige fra slanke sildebensgulve til massive trægulve. Finder du ikke noget på hjemmesiden, der matcher dine ønsker og behov, kan du let og hurtigt booke et møde. Her kan du få hjælp til at føre dine ønsker og drømme ud i livet. Der er kort sagt noget til enhver smag! Vil du have et smukt trægulv, der har et smukt og langvarigt design, er det her, du skal gå hen.

Nogle af landets dygtigste gulvmontører

En af de primære grunde til, at mange vælger Trækompagniet, når de køber trægulv, er deres dygtige gulvmontører. Trækompagniet har nemlig nogle af landets dygtigste gulvmontører ansat. Det lyder måske ikke af meget, men det er faktisk enormt vigtigt! Får du lagt gulv af dårlige gulvmontører, der ikke varetager opgaven ordentligt, vil dit gulv hurtigt blive slidt og grimt. Trægulv er meget sart, og det er derfor vigtigt, at det bliver lagt 100 procent korrekt. Her kan Trækompagniet hjælpe dig! Du skal ikke bekymre dig om, om der er for meget luft mellem brædderne, eller om de ligger perfekte op ad listerne. Du kan blot læne dig tilbage og nyde processen.

Hjælp til hele processen

Som tidligere nævnt kan du booke et møde hos Trækompagniet og få hjælp til at føre dine drømme ud i livet. Måske ved du ikke selv, hvad der passer til din bolig. Eller måske er du i tvivl om, hvilken træsort, du bedst kan lide. Alt dette kan Trækompagniet vælge dig med! Du får hjælp til hele processen – alt lige fra design til montering. Har du et spørgsmål, kan du få svar. Trækompagniet er opbygget af passionerede medarbejder, der står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Det er nemlig ikke let at vælge et trægulv! Særligt ikke når der findes så mange forskellige muligheder.

Rate this post